Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

HUGO: recept voor een zomers aperitief

Verfrissend, prikkelend en erg lekker!

Hoewel HUGO eigenlijk uit Zuid-Tirol komt, maakt dit aperitief momenteel furore op de Duitse terrasjes.

Ingredienten voor 4 personen:

  • 600 ml Prosecco (eventueel sekt)
  • 400 mineraalwater met veel koolzuur
  • 8 cl sap van vlierbesbloesem
  • 12 muntblaadjes
  • limoenschijfjes
  • ijsklontjes naar smaak


Bereidingswijze:

De muntblaadjes in een vijzel een beetje pletten en in een bol wijnglas doen. Een limoenschijfje en ijsklontjes toevoegen. Dan opvullen met prosecco, mineraalwater en het sap van de vlierbesbloesem.

Proost!

(recept gevonden op kochbar.de)

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze