Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

Over ons

Het reisportaal www.duitsland-reisgids.nl is in korte tijd uitgegroeid tot dť online specialist voor vakanties naar Duitsland. Op duitsland-reisgids.nl vindt u talrijke originele vakantie-ideeŽn die u in standaardgidsen niet zult tegenkomen. En er worden wekelijks nieuwe vakantietips en arrangementen toegevoegd.

Het bijzondere aan duitsland-reisgids.nl is dat veel vakanties die wij aanbieden direct van onze partnerorganisaties in Duitsland afkomstig zijn. Talrijke toeristische organisaties van bekende en (nog) onbekende streken en steden bieden hun arrangementen via ons reisportaal op de Nederlandstalige markt aan.

Een aantal Duitse touroperators waarmee we samenwerken zijn gespecialiseerd in fietsvakanties of wandelreizen. Arrangementen van gerenommeerde Nederlandse touroperators maken het aanbod compleet. Zo garanderen we een ruim aanbod aan vakanties naar alle interessante streken van Duitsland.

Bij de keuze van onze samenwerkingspartners, of het nu reisorganisaties of hotels zijn, gaan wij zorgvuldig te werk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hotels met een bijzondere ambiance genieten onze voorkeur. Heeft u een reis of hotel bij ons geboekt en u heeft nog op- of aanmerkingen? Mail het ons. Zodat wij onze service nog beter kunnen maken.

www.duitsland-reisgids.nl is onderdeel van NLConnection Travel Marketing & Communication. Dit communicatiebureau is gespecialiseerd in het promoten van vakantieland Duitsland in Nederland. Het bedrijf is opgericht door Liesbeth Klerken, die al ruim twintig jaar in het toerisme werkzaam is, tot 1996 in Nederland en sindsdien in Duitsland.

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze