Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

Frankfurt: een eldorado om te winkelen

Chic, trendy of extravagant: mode in Frankfurt is veelzijdig. Kleine boutiekjes en grote winkelcentra, onbekende designers en merkkleding. De metropool aan de Rijn heeft voor elke portomonnaie en smaak wel wat. Spectaculair is het 8 verdiepingen tellende winkelcentrum MyZeil van de Italiaanse sterarchitect Massimiliano Fuksas. MyZeil ligt direct aan de populairste winkelstraat van Frankfurt, de Zeil. Hier zijn naast de grote warenhuizen ook veel speciaalzaken te vinden. Trendbewuste jongeren gaan winkelen in het Shoppingcenter Zeilgalerie.
De nobele winkelstraat van Frankfurt is de Goethestraße. Hier vindt u de nieuwe collecties van internationaal bekende topdesigners. Naast kleding vindt u hier ook de passende sieraden en accessoires. De Große Bockenheimer Straße wordt in de volksmond Freßgass genoemd. Naast het veelzijdige culinaire aanbod worden hier ook steeds meer flagstores van luxe merken zoals Apple of Boss geopend.
Kleine galerieën en antiekwinkels zijn vooral in de Braubachstraße en de Fahrgasse te vinden. Op de Frankfurter Dippemarkt vindt u een originele 'Bembel', de blau-groene geglazuurde aardewerken kroegen waaruit traditioneel de appelwijn wordt geschonken. Koopjesjagers zijn vooral op de andere Main-oever in het stadsdeel Sachsenhausen onderweg. Hier vindt elke 2 weken een grote vlooienmarkt plaats waar je voor weinig geld bijzondere spulletjes kunt kopen. In de kleine winkels /ateliers in de Sachsenhäusener Brückstraße en de Wallstraße presenteren jonge designers hun vaak bijzonder mode.

Informatie

Schriftelijke aanvragen:

Tourismus+Congress GmbH

Kaiserstrasse 56

D-60329 Frankfurt am Main

 

T +49 (0)69 21230808

E-mail

Internet

 

Informatie ter plekke:

Tourist-Informationen

Römerberg/ Römer

Hauptbahnhof (in het station)

Kaart

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze