Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

Routevoorstellen (de dagtochten kunnen in elke willekeurige volgorde worden gemaakt)

Alle informatie over dit wandelarrangement

 

Traumpfad Hatzenporter Laysteig (ca. 12 km, 4 uur, 400 hoogtemeters)
De Hatzenporter Laysteig is een combinatie van speelse wijntraditie en fantastische uitzichten. Langs de steile rotsen gaat het over de wijnbergen naar de weidse hoogvlakte met prachtige bossen. Afsluitend bestaat de mogelijkheid om de Klettersteig op de Dolling te beklimmen.


Traumpfad Bergschluchtenpfad Ehrenburg (ca. 18 km, 6 uur, 750 hoogtemeters)
Het Bergschluchtenpfad biedt natuurgenot van de bovenste plank: een prachtig landschap, steile hellingen, diep in rotsen uitgeslepen ravijnen en klaterende beekjes. De topbezienswaardigheid: de middeleeuwse ruige en romantische Ehrenburg.

Als de wandeling in Nörtershausen start dan: ca. 12 km, 4 uur, 400 hoogtemeters.

 

Traumpfad Bleidenberger Ausblicke (ca. 13 km, 4,5 uur, 540 hoogtemeters)
Burchten staan vaak op de plekken met de mooiste uitzichten. Tijdens een wandeling op dit Traumpfad kunt u genieten van schitterende uitzichten over het dal van de Moezel, indrukwekkende rotswanden met een diepe canyon. Wandel in de voetsporen van Kelten en ridders naar Burg Thurant en naar de bedevaartskerk Bleidenberg.


Traumpfad Schwalberstieg Niederfell (ca. 13 km, 4,5 uur, 400 hoogtemeters)
Mooie bossen en prachtige uitzichten vanaf de Moezelhoogvlakte zijn beeldbepalend voor deze wandeling. Ver weg van de hektiek van alledaagse hektiek voeren de deels jungleachtige paden door beekdalen en langs prachtige uitzichten.


Traumpfad Koberner Burgpfad (ca. 17 km, 5 uur, 450 hoogtemeters)
Een spreekwoordelijke sprookjesachtige wandeling van de Keltische Goloring (ringwal) naar de laatromaanse Matthiaskapel. U wandelt door ongerepte bossen, via houten vlonders steekt u beekjes over en natuurlijk wandelt u ook door de schilderachtige wijnbergen.


Traumpfad Eltzer Burgpanorama (ca. 13 km, 4 uur, 300 hoogtemeters)
Vanaf de hoogvlakte boven de Moezel gaat het heuvelafwaarts in het dal van de Elzbach, begeleid door het kabbelende water van de Elz. Het hoogtepunt vandaag is een van de meest populaire bezienswaardigheden langs de Moezel: de middeleeuwse Burg Eltz. De torens steken trots de hemel in. Een Traumpfad met uitdagende 'bergpassages' en schitterende uitzichten.

 

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze