Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

Bad Münstereifel: winkelen in het meest pittoreske Outlet-Center van Duitsland

Bad Münstereifel is een klein, pittoresk stadje in de Eifel dat wordt gekenmerkt door rust en gemoedelijkheid. Het historische stadscentrum met fraaie voetgangerszone langs het riviertje de Erft is populair bij zowel kuurgasten en dagjesmensen. Hier vinden de bezoekers, zowel in de winkelstraat als in de smalle zijstraten en steegjes, een verrassend aanbod van ateliers, musea en galeries.


Oude gebouwen in een modern jasje

In tegenstelling tot andere outlet-centra heeft Bad Münstereifel ervoor gekozen om het enorme aanbod  van winkels te laten opgaan in het stadsbeeld en niet, zoals in de meeste andere steden, onder te brengen op een terrein buiten de stad. Het City Outlet-Center maakt gebruik van de historische gebouwen in de stad en heeft zo een sfeervol shoppingparadijs gecreëerd dat aan de behoeften en wensen van de moderne mens voldoet.


Gezellig shoppen

Zo kunnen niet  alleen kooplustige inwoners, maar ook dagjesmensen het aangename met het praktische combineren. Men kan door de historische binnenstad slenteren, een van de gezellige lunchrooms of restaurants bezoeken, shoppen of op koopjesjacht gaan, alles gaat nu in een moeite door. In de mooi ingerichte, oude vakwerkhuizen vinden de klanten niet alleen het complete assortiment van toonaangevende modemerken, maar ook een uitgebreid assortiment aan sieraden, accessoires, etc. 


Lekker dichtbij

Op deze wijze genieten inwoners en gasten van de voordelen van een outlet-center met een breed aanbod en grote prijsvoordelen, maar hoeven de gezellige sfeer van een winkelstraat en alles wat daarbij hoort niet te missen. Bad Münstereifel is altijd een tripje waard. Vanaf Venlo en Maastricht zijn het nog geen 120 km naar Bad Münstereifel.


Tussen de oude stadsmuren

De winkelstraat van Bad Münstereifel wekt de indruk dat ze verweven is met de rest van de stad, hoewel ze niet centraal ligt. In elk van de vier windrichtingen staat een stadspoort. De historisch belangrijke stadspoorten getuigen van ingenieuze bouwkunst uit lang vervlogen tijden. Het stadsbestuur is er in het verleden steeds weer in geslaagd om het traditionele en het moderne harmonisch met elkaar te verbinden.


Voor sportievelingen

Bad Münstereifel biedt talrijke sportmogelijkheden. Zo kan men gebruik maken van het Eifelbad met een 140 meter lange waterglijbaan, maar ook van tennis-, golf-, indoor-golfbanen en een grote verscheidenheid aan andere recreatiemogelijkheden.

 

 

 

Informatie

City Outlet Management

Marktstraße 18

53902 Bad Münstereifel

T +49 (0) 2253 - 31700 - 00

Email

Internet

 

City Outlet Bad Münstereifel

Trierer Staße 1

53902 Bad Münstereifel

+49 (0) 2253 542 23 80

 

Openingstijden

Geopend ma t/m za van 10 – 19 uur

Kaart

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze