Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

Met de trein naar Duitsland

Gemakkelijk en comfortabel naar Duitsland reizen met de trein met NS International

Met NS International reis je vanuit Nederland naar zo´n 3.300 bestemmingen in heel Europa. Naar Duitsland kun je meer dan 1.800 plaatsen online met de trein boeken.

Waag een spong net over de grens en breng een bezoek aan de oergezellige stad Osnabrück. Of wil je liever genieten van de Beierse cultuur in München? Met NS International bereik je ook stadjes zoals Traben-Trarbach aan de romantische Moezel.

Des te vroeger je boekt, des te goedkoper het ticket. Kijk ook naar aanbiedingen of overweeg om ´s avonds te reizen. Voor een weekendje weg zal het vaak goedkoper zijn om zaterdag t/m maandag in plaats van vrijdag t/m zondag te reizen.

 

Op de site van NS International kun je heel gemakkelijk je ticket online boeken. Je betaalt bovendien dan geen boekingskosten. Boek nu!


Goedkoop met de trein binnen Duitsland reizen met het Schönes-Wochenende-Ticket

Met het Schönes-Wochenende-Ticket kunnen maximaal 5 personen voor nog geen € 15 p.p. op zaterdag of zondag gebruik maken van alle regionale treinen in Duitsland.

Met regionale treinen worden de volgende treinen bedoeld: RB, IRE, RE en S-Bahnen van de Deutsche Bahn en andere regionale erkeersverbanden. Het is niet toegestaan om gebruik te maken van ICE, IC en EC.


Prijzen*:

1 persoon: € 40**

2 personen: € 44**

3 personen: € 48

4 personen: € 52

5 personen: € 56

______________________________________

* € 2 toeslag als je het ticket bij een ticketbalie koopt

** Eigen kinderen en kleinkinderen jonger dan 15 jaar kunnen in veel gevallen gratis mee. Kinderen t/m 5 jaar kunnen altijd gratis meereizen, onafhankelijk of het de eigen kinderen zijn.

 

Geldigheid: zaterdag of zondag van 0 t/m 3 uur de volgende dag


Opmerkingen:

Alle namen van de reizigers moeten op het ticket staan.

Kleine honden (zo groot als een kat) kunnen gratis in een transportbak meegenomen worden. Voor grotere honden moet je een volwassenticket kopen.

Fietsen: voor fietsen is een speciaale dagkaart voor de fiets nodig. Let op de uitzonderingen.

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze