Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

Winkelen in Osnabrück - voor slenteraars en shoppingfans

Niet ver van de grens en toch eens wat anders; in Osnabrück kunt u heel gezellig winkelen en tussendoor genieten in een ijscafé of op een gezellig terras. Osnabrück heeft ook koopavonden en koopzondagen. Dit is altijd een bijzonder evenement met extra veel gezelligheid. 'City Osnabrück – Hier ist alles drin' (City Osnabrück – hier vindt u alles) is het motto van de winkeliers. En dat is echt zo: van het oude gezellige 'Heger-Tor-Viertel' tot aan de moderne Kamppromenade heeft Osnabrück echt veel te bieden.

In de oude binnenstad van Osnabrück, het Heger-Tor-Viertel, vindt u vooral gezellige boetiekjes. Van origineel speelgoed tot exclusieve mode en schoenen. Van kunst tot bijzondere wijnen. U vindt het hier allemaal! De winkeliers van de Krahnstrasse, de straat die het oude centrum met het moderne van Osnabrück verbindt, zijn bijzonder trots op hun karakteristieke winkeltjes en hun bijzondere specialiteiten. Een must voor iedere winkelfanaat is de architectonisch indrukwekkende Kamp Promenade, deze bevindt zich in het moderne winkelhart van Osnabrück. Ook een bezoek aan het grote warenhuis L & T is zeker de moeite waard. Beide winkelgebieden liggen centraal in het voetgangergebied Grosse Strasse. Ze bieden met het vele glas, veel licht en het moderne design een sfeervolle ambiance om te winkelen.

Het merendeel van de winkels is geopend van maandag t/m zaterdag van 10 tot 19 uur. De Kamppromenade is geopend tot 20 uur. Tijdens de koopzondagen zijn in Osnabrück de winkels geopend van 13 tot 18 uur. Verdere informatie: www.osnabrueck.de

Onze bijzondere tip: Christmas-Shopping in Osnabrück

Ter afsluiting van het jaar en voor de koude en donkere dagen voor de kerst hebben we allemaal wel iets bijzonders verdiend. Op alle vier de advent-

zaterdagen heeft u de mogelijkheid tot 20 uur te winkelen in de meer dan 500 feestelijk versierde winkels en boutiekjes in de binnenstad van Osnabrück. In het centrum van Osnabrück staan speciale bussen voor u klaar waar u uw tassen gratis kunt afgeven. Zo kunt u zonder zware tassen naar de kerstmarkt! De bussen staan er op zaterdag van 10 tot 20 uur op centrale trefpunten.

 

 

 

Meer informatie over winkelen in Osnabrück en het Duitse grensgebied: www.geheimoverdegrens.nl


Informatie

Tourist Information Osnabrück

Bierstraße 22-23

49074 Osnabrück

 

Tel. +49 (0)541 323-2202

E-Mail

Internet

 


Kaart

Zin gekregen om naar Osnabrück te gaan? Kijk voor hotels bij onze partner booking.com. Voor treinreizen naar Osnabrück bent u bij NS Internationaal aan het juiste adres.
 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze