Zum Inhalt der Seite
  • Facebook
  • twitter
  • google+
  • Printversie
  • email

Recreatiegebied Bostalsee

Midden in het overdadige groen van het Natuurpark Saar-Hunsrück ligt de Bostalsee. Met zijn wateroppervlak van 120 ha biedt het grootste stuwmeer van Zuid-West Duitsland de recreant een groot aantal watersportmogelijk-

heden, zoals zwemmen, surfen, zeilen, vissen, duiken of varen. Twee grote zandstranden en ruim aangelegde ligweiden nodigen uit tot zonnen, zandkastelen bouwen of beach volleybal spelen. Wie liever een gezellig boottochtje maakt op de Bostalsee, kan dit doen met de catamaran 'Sankt Wendeler Land' die door zonnecellen wordt aangedreven.

 

Fietsen en wandelen aan de oevers

Een ongeveer 7 km lange rondweg langs het meer biedt fietsers en wandelaars steeds weer prachtige uitzichten. Bovendien nodigt de promenade aan de oevers bij Bosen uit tot flaneren en vertoeven vlak bij het water. Als het in de winter vriest kan er worden geschaatst op natuurijs dat een oppervlakte heeft van ongeveer 2600 m². Het hele jaar kan men voor ontspanning in de natuur terecht op de 14 ha grote 5-sterren camping die alle comfort biedt.

 


Informatie

Freizeitcentrum Bostalsee
Am Seehafen
D-66625 Nohfelden-Bosen

 

T +49(0)6852 90 100
E-mail

Internet

Kaart

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze