Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

Programma: Standplaats wandelvakantie op de Rennsteig

Alle informatie over dit wandelarrangement


Dag 1: aankomst

Aankomst bij het hotel in Floh-Seligental, na het betrekken van de kamers is er tijd om de plaats te leren kennen, voor een bezoek aan de historische vakwerkstad Schmalkalden, of voor een bezoek aan de Finstertal modelmijn.


Dag 2: wandeltocht van Inslesberg naar Neue Auspanne

Lengte van de tocht ca. 18 km, hoogteverschil 460 m.

Of:

Wandeltocht van de Neue Auspanne via de Bergsee Ebertswiese naar het hotel, lengte van de tocht ca. 13 km, hoogteverschil 280 m

 

Dag 3: wandeltocht vanuit Oberhof

’s Morgens transfer naar Oberhof, bezichtiging van de plaats en de sportaccommodatie, verder naar de Rennsteiggarten, een mooi park, deels met een karakter dat doet denken aan de Alpen, wandeltocht van daar naar de Rennsteigarena en over de Sperrhügel terug naar het hotel. Lengte van de tocht ca. 20 km, hoogte 350 m.

Of:

Wandeltocht naar de sportaccommodatie in Oberhof, dan naar de Rennsteiggarten en de Rennsteigarena, lengte van de tocht ca. 12 km, hoogte 120 m.

 

Dag 4: wandeltocht vanuit Tambach-Dietharz

’s Morgens transfer naar Tambach-Dietharz, vandaar uit een wandeltocht naar het hotel. Lengte van de tocht ca. 18 km, hoogte 420 m.

Of:

Wandeltocht van Rotteroder Höhe naar de Rennsteig en over de Sperrhügel terug naar het hotel, lengte van de route ca. 12 km, hoogte 310 m

 

Dag 5: vertrek

Terugreis vanaf het hotel in Floh-Seligenthal, deelnemers die met de trein zijn gekomen, worden samen met hun bagage naar het dichtstbijzijnde station (Schmalkalden) gebracht.

 

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze