Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

Kuuroord Bad Rothenfelde

Bad Rothenfelde is het oudste kuuroord in het Osnabrücker Land. Alles in deze plaats staat in het teken van gezondheid en wellness. Centraal zijn de twee grote gradeerwerken: lange wanden van gevlochten takken waarlangs het zoute water langszaam naar beneden sijpelt. Ook bij de vele behandelingsmogelijkheden speelt het zout een centrale rol. Bad Rothenfelde is officieel erkend als geneeskrachtig kuuroord, badplaats met koolzuurhouden zoutwater en kuuroord voor modderbaden. Andere hoogtepunten zijn een bad nemen in het historische badhuis en gaan zwemmen in het golfslagbad met warm zoutwater.

Het kuurpark

De beide gradeerwerken (ook wel salines genoemd) worden omgeven door maar liefst 18 ha park. Rond het oude gradeerwerk pulseert het leven, het plein met de fonteinen, het Kurhaus, de concerttuin, de 'Galerie am Alten Gradierwerk' en de winkels in de Salinenstraße vormen het middelpunt voor alle gasten. Ontspannen op een banke lezen of luisteren naar een openluchtconcert. Alles vindt plaats in de buurt van der frisse zoute nevel. Ook de schitterende Rozentuin is een heerlijke plek om te ontspannen.

Informatie

Kur- und Touristik GmbH

Bad Rothenfelde

T: +49  (0)5424 22180

Internet

 

Kaart

 

Zin gekregen om naar Bad Rothenfelde te gaan? Kijk voor hotels bij onze partner booking.com. Voor treinreizen naar Bad Rothenfelde bent u bij NS Internationaal aan het juiste adres.

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze