Zum Inhalt der Seite
Héél veel ideeën voor je vakantie naar Duitsland!

Willingen: 365 dagen per jaar geopend

Niet alleen in de winter is Willingen een eldorado voor de actieve vakantieganger. Van april tot oktober is er een ruim aanbod aan outdooractiviteiten voor iedereen die een sportieve uitdaging zoekt. Men kan met de paraglider of bovenin de klimtuin de wereld vanuit de lucht waarnemen: adrenalinestoot gegarandeerd. Maar ook de vakantieganger die gewoon lekker wil wandelen of fietsen heeft genoeg mogelijkheden. Bijzonder geliefd is de 64 km lange Uplandsteig, die door bossen en langs velden, weiden, heide- en moerasgebieden voert.

Sneeuwpret binnen handbereik

Het skigebied Willingen is een van de grootste en sneeuwzekerste gebieden in het Sauerland. De kans is groot dat de 25 pistes van december tot maart met een goed geprepareerde sneeuwlaag zijn bedekt. En als de sneeuw op zich laat wachten, bieden de sneeuwkanonnen bij temperaturen net onder het nulpunt voor zoín vijf afdalingen uitkomst. Bij goede sneeuwomstandigheden zijn enkele pistes ís avonds verlicht. Kinderen zijn van harte welkom in een van de vier speciaal voor hen opgezette speelweiden. En na een dagje in de sneeuw wacht u een ontspannende massage of een heerlijk bezoek aan de sauna.

Alles wat goed is voor lichaam en geest

Door het onbedorven landschap en de zuivere lucht heeft Willingen zich tot een centrum voor wellness en beauty kunnen ontwikkelen. Alles wat goed is voor lichaam en geest kunt u vinden in de vele hotels en instellingen met hun speciale verwenafdelingen. Verschillende gerenommeerde schoonheidsinstituten zorgen voor volledige ontspanning.

Informatie

Tourist-Information Willingen
Am Hagen 10
D-34508 Willingen (Upland)

T +49 (0)5632 401180
E-mail
Internet

Kaart

Zin gekregen om naar Willingen te gaan? Kijk voor hotels bij onze partner booking.com. Voor treinreizen naar Willingen bent u bij NS Internationaal aan het juiste adres.

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze