Zum Inhalt der Seite
  • Facebook
  • twitter
  • google+
  • Printversie
  • email
De meeste arrangementen in Duitsland!

Obatzda - Beierse kaasspread

Deze typische Beierse specialiteit wordt vaak met brood of een 'Bretzel' in de Biergarten geserveerd en is erg gemakkelijk zelf te maken.

IngrediŽnten

  • 1 ui
  • 250 gr camembert
  • 3 el zachte boter
  • 100 gr magere kwark
  • zout
  • peper
  • paprikapoeder
  • 1 rettich (witte ramenas)
  • 2-3 radijsjes
  • 4 bieslooksprieten

Bereidingswijze

De ui pellen en snijden. Druk de camembert met een vork fijn en kneed de boter en de kwark erbij. Voeg daarna de ui toe. Op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder. De rettich wassen en in dunne schijfjes snijden. De radijsjes wassen en in fijne blokjes snijden. Bieslook wassen en fijn snijden. Voeg de rettich, de blokjes radijs en de bieslook toe aan de creme.

De Obatzda 1 uur in de koelkast zetten.

Heerlijk in combinatie met vers brood of een bretzel.

Smakelijk eten!

 
 

Wat voor soort
vakantie zoekt u?

Schrijf u nu in voor onze